Любителите на зимните спортове могат да започнат приключенията си този сезон на Пампорово. Снежната покривка вече е повече от метър на връх Снежанка. Това е причината част от лифтовете да започнат работа още на 17 декември, а от 18 декември, когато е и официалното откриване на сезона, се очаква да заработят в целия ски курорт. За текущото състояние на пистите може да се информирате тук.

До 29 декември ще се запазят цените на лифт картите от миналата година – 62 лв. за дневна карта. Тази година ще се въведе нова полудневна карта за ски зоните Пампорово и Мечи чал, която ще важи от 11:45 до 16:30 часа.

Гледайте уеб камери на живо от Пампорово и Мечи чал.

Отлично впечатление прави и продължаващата дигитализация на услугите на Пампорово, с която се предоставят допълнителни удобства на туристите. В това число влизат онлайн покупки на ски услуги, станции за безконтактно получаване на лифт карти, модул за резервация на ски / сноуборд оборудване, учител и др. Ако сте избрали да прекарате зимната си почивка в Пампорово, може да направите резервацията си онлайн с голяма отстъпка през сайта PAMPOROVO.ME.

Само на 5км. от Широка лъка, в село Стойките, се намира най-близкият ски-лифт, който стига до „Снежанка“.

Други публикации